Skrivet av: Ewa Thalén Finné | augusti 2, 2010

Ökad service!

Det är väl bara i Sverige man kan göra negativa nyheter på ökad service.

Morgonens nyhetssändning började med att antalet apotek ökat och att man ser ytterligare ökning framöver. Branschen ser detta som positivt och anser att den ökade tillgängligheten är bra. Något jag enbart kan instämma i.

Förvånande blir då vinklingen av nyheten – det finns nog för många apotek i Löddeköpinge och man lyckas hitta en kvinna som just tror detta. Fast i detta land ska man kanske inte bli förvånad – kan man göra något negativt så gör man det.

Själv kan jag konstatera att ökad apoteksservice enbart är av godo för oss som handlar på apoteket! Kan även konstatera att kunna köpa allergipiller i kassan på bensinmacken en vardagkväll när allergin satte in som värst eller kunna köpa hostmedicin till en anhörig en söndagseftermiddag på livsmedelsbutiken gör åtminstone mitt liv lättare.

Fram för än mer ökad service det förenklar tillvaron!

Annonser

Responses

  1. tycker endast det är skit med privatiseringar av alla de slag särskilt då medicin blivit mycket dyrare på apoteken ,detta gagnar bara de rika .likaså bilprovningen kan kosta hur mycket som helst .hatar all moderat politik ,hoppas o tror att de försvinner för gott från regeringspossition o aldrig mer kommer åter.o de kan ta sin sjukförsäkring o stoppa upp den där solen aldrig skiner.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: